Paul is 41 jaar, getrouwd en heeft 1 zoon. Als hobby beoefent hij moto supersport en voetbal.

Na een opleiding Electro-mechanica en enkele jaren ervaring als interne technicus, is Paul in 2012 bij het Albyco team gekomen en na intensieve training bij de fabrikanten, snel als specialist de grotere installaties en opleidingen verzorgde.

Een technisch sterk onderlegde Service Manager zoals Paul die communicatie hoog in het vaandel draagt zal de continu groei van ons Service Team verder uit bouwen.
Vandaag telt het Albyco Service Team, 7 teamleden en op korte termijn zal er nog een nieuwe technieker starten om onze verdere groei te ondersteunen.
Ons technisch team is samen gesteld met verschillende specialisaties, zo hebben we 2 ex-drukkers met 20 jaar praktijk ervaring, 2 Electro specialisten en 2 3D specialisten zodat zodat wij op elk domein een oplossing en een meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Paul over zijn nieuwe functie: 

Bij Albyco wordt je als “klant” behandeld zoals ik als “klant” ook zou behandeld willen worden en daar werk ik graag aan mee. De inzet van alle collega’s zowel op service, sales, logistiek als office vlak, geven mij de tools om onze klanten elke dag bij te staan waar nodig.