VIDEO TESTIMONIALS

Universitas – Tom Van Uffelen

Egberghs – Gert Vroonen

PREZZ-X (O’Blong) – Sven Lefevre

TESTIMONIALS

Dat ik met Albyco de juiste keuze heb gemaakt was me ook snel duidelijk na eerdere slechte ervaringen met andere leveranciers. Een leverancier moet klaar staan voor zijn klant, dat hebben ze bij Albyco goed begrepen.

Zeer snelle en goede service, klantvriendelijkheid zoals je zelden tegenkomt en meedenken met de klant in het aanloopproces van een investering. Dit zijn voor mij de zaken die tellen.

AZ Print

Onze CP Bourg BB3002 PUR hotmeltbinder is recent uitgebreid met de nieuwe BBL Bourg Book Loader die naast kwaliteit nu ook zorgt voor productiviteit.

Mijn partnership met Albyco voor alles was Print Finishing betreft is een logisch gevolg van mijn tevredenheid.

O'blong

Albyco was ons niet onbekend, we waren zo tevreden over dit zeer dynamisch bedrijf na de levering van de Komfi Laminator dat het wederzijds vertrouwen dit project mogelijk maakte.

De visie van Albyco is zeer uitzonderlijk en wordt door ons zeer geapprecieerd.

Drukkerij Van Der Poorten

Na een vlotte opstart en ondersteuning kunnen we vandaag zeggen dat de na-service van Albyco nog verder gaat dan aangegeven werd bij de aankoop van de machine, en zijn daarom een zéér tevreden klant.

Onze investering in een in-huis lamineermachine geeft ons het verwachte rendement waardoor wij onze service naar onze klanten optimaal kunnen garanderen.

Drukkerij Van der Poorten

De vele referenties die zij konden voorleggen, alsook een goede demonstratie in de showroom heeft ons snel doen beslissen.

De levering, installatie en opleiding zijn vlot en professioneel verlopen zoals wij verwacht hadden en ook na de opstart zijn wij zeer tevreden over de opvolging en samenwerking.

Drukkerij Hendrix

De C.P. Bourg BSFe – BMe geeft ons naast klein en groot papierformaat ook de voordelen van het “best afgewerkte eindproduct” doordat de boekjes vlakker liggen. De service-visie van Albyco en de voor ons perfect gepositioneerde machine bestendigen het partnership tussen Albyco & CTP-digitalprinting voor alles wat Print Finishing aangaat.

CTP – digitalprinting

Wat ons zo bevalt aan Albyco is hun reactiviteit, zowel van de sales afdeling als service worden we steeds op onze wenken bediend.

Of het nu vroeg of laat is Albyco staat er.

Center Copy

Onze continue expansie heeft ons genoodzaakt om, naast een uitbreiding van ons printerpark, ook verder uit te breiden in professionele afwerking. Albyco is onze partner voor alles wat “Print Finishing” aangaat. Albyco is een partner die meedenkt, flexibel is, zeer communicatief en daardoor onze ideale match.

De Service visie die Albyco ons levert, zorgt ervoor dat wij naar onze klant de vooropgestelde deadlines kunnen nakomen.

MasterMail

Albyco is een bedrijf dat sterk gelijkt op het onze omdat service, kwaliteit en klantgerichtheid voorop staat. Bij Albyco kunnen wij rekenen op een professionele ondersteuning zodat wij onze deadlines en service level agreements kunnen garanderen aan onze klant.

XOD

Met Albyco ben ik al geruime tijd in contact en als dan het juiste product bij de juiste partner zit, heb ik het volste vertrouwen in een succesvolle afloop van mijn investering.

Een partner die meedenkt en een goede na-service levert, is dezelfde meerwaarde die wij leveren naar onze klant en wij dus ook verwachten van onze leveranciers.

Egberghs

Voor ons is Albyco een verderzetting van een tevreden samenwerking.

Het professionele gamma print finishing machines alsook Albyco’s service visie en ondersteuning is de kracht die wij zoeken en verwachten van een leverancier.

Campinia Media

Na een uitgebreide professionele demonstratie en goede ontvangst in de showroom van Albyco waren wij snel overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van deze machine alsook van Albyco.

Na de bestelling konden wij rekenen op een vlekkeloze communicatie, installatie en opleiding waardoor de MB Prestige-Fold dagelijks zijn investering meer dan waard is.

Cartim

De nieuwe C.P. Bourg BSTE BME stond bovenaan onze verlanglijst van investeringen. De unieke papierformaten van deze configuratie crëeren een enorme meerwaarde waardoor we ons kunnen blijven onderscheiden.

Naast de machine is de keuze voor Albyco als leverancier evident, de service-visie van Albyco geeft ons de zekerheid op topniveau te blijven presteren.

Burocad

Ons lamineervolume was na een uitgewerkte positieve ROI voldoende om over te gaan tot in-huis lamineren. De Komfi Delta met Autostacker geeft ons de mogelijkheid om snel in te spelen op de vraag van onze klanten.

Atlanta

Albyco is reeds jaren onze leverancier voor afwerking machines. Naast een professionele Komfi laminator en andere machines, was het dan ook evident bij hen aan te kloppen bij de investering van een nieuwe hotmeltbinder. Albyco hebben we leren kennen op de stand van C.P. Bourg tijdens Drupa 2008 en zijn sindsdien onze partner voor Print Finishing machines.

De vertegenwoordiger van onze regio heeft onze behoefte perfect ingevuld wanneer de tijd rijp was.

Drukkerij Vanhoestenberghe

Naast de zeer interessante ROI zorgt in-huis lamineren voor een vlotte verdere afwerking. Na een korte opstart werkt de Komfi laminator zelfstandig verder en kan de operator meerdere near-line taken uitvoeren. Albyco zorgde voor een perfecte installatie en begeleiding in de opstartfase en staat onze operator steeds met raad en daad bij.

Nevelland

Voor in-huis lamineren groeide ons volume met minimum 50% en verlaagde onze ecologische voetafdruk door wegvallen van dagelijkse transporten. Dankzij de professionele service-visie van Albyco kunnen wij nog beter inspelen op korte deadlines.

Drukkerij De Bie

Reproduct staat voor digitale print-kwaliteit en service. Om die service nog te verbeteren hebben wij recent geinvesteerd in 3 Morgana machines nl.: DigiFold Pro (rillen en vouwen) – DocuFold Pro (vouwen) – CardXtra Plus (kaartsnijden). Snelle insteltijden en perfecte eindkwaliteit.

De service-visie van Albyco is voor ons een grote meerwaarde.

Reproduct

Een vlekkeloze levering, installatie en opleiding zorgden voor een snelle opstart zodat onze productie gegarandeerd was.

Ondertussen, 2.500.000 vellen verder, heeft Albyco een eerste preventief onderhoud voorzien zodat onze investering optimaal rendeert en wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.

Drukkerij Meseure

De service-visie van Albyco en de voor ons perfect gepositioneerde machine bestendigen het partnership tussen Albyco & CTP-digitalprinting voor alles wat Print Finishing aangaat.

CTP - DigitalPrinting

Door onze sterke groei waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar performante flexibele afwerkingsmachines.De MB Prestigefold bezorgt ons de meerwaarde die we zochten: flexibiliteit – automatisatie – snelheid. In Albyco hebben we de dynamische partner gevonden die we zochten.

MasterMail

De Na-service van Albyco/CP Bourg, die er mede voor zorgt dat wij onze klanten de service kunnen verlenen die zijn verdienen, is een parameter die ik steeds meeneem in mijn aankoop beslissingen. Een verder zetting van mijn partnership met Albyco alsook de onderscheidende kwaliteit van CP Bourg machine van Belgisch fabrikaat, was dus enigszins vanzelfsprekend.

O'blong