CUSTOMER SERVICE & NA-SERVICE BIJ ALBYCO GAAT VEEL VERDER DAN EEN PAAR LOZE BELOFTEN.

Goede service begint met het juiste advies vóór de aanschaf en proactief preventief onderhoud eenmaal de machine geïnstalleerd is. Een uitgebreid gamma preventieve servicecontracten – op maat van de klant – zorgt voor bedrijfszekerheid en duurzaamheid van het machinepark.

Doet er zich toch een storing voor? Dan wordt deze steeds “prioritair” behandeld door de ervaren Albyco service engineers die de meest courante onderdelen in hun auto bij hebben, zodat een storing snel verholpen wordt en de productiestilstand tot een minimum beperkt blijft.

De Albyco service-visie: Service mét een glimlach, wordt verzorgd door een professioneel service team dat instaat voor technische ondersteuning in heel België. Twee enthousiaste dames bij customer service support en zeven service engineers staan paraat voor telefonische hulp en een bezoek ter plaatse.

In samenwerking met verschillende printerfabrikanten en papierleveranciers zijn de Albyco service engineers steeds op zoek naar oplossingen om zowel de productie, als de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren.

Contacteer ons service team 24/7 via service@albyco.be

Zekerheid door periodiek onderhoud en nazicht.

Iedere machine heeft periodiek, preventief nazicht en onderhoud nodig. De frequentie wordt mede bepaald door het volume dat verwerkt wordt. Onderhoud zorgt ontegensprekelijk voor een langere  levensduur en verminderd tussentijdse storingen.

Het Albyco Service Team heeft verschillende service formules uitgewerkt en dit steeds aan een voordeeltarief met interventie garanties. In samenspraak met de klant werken wij regelmatig oplossingen-op-maat uit.

Order Intake

U kan onze administratie per telefoon, fax, e-mail of post bereiken. Steeds doorlopend tussen 08.30 – 18.00 uur. Ook tijdens de middag kan u bij ons terecht om uw bestelling te plaatsen. Uw bestellingen worden met de grootste zorg voorbereid.

Bestel voor 16.30 uur en ontvang uw bestelling de volgende werkdag. Onze colli’s worden verzonden met DHL. Ruim 98% van uw huidige supplies zijn voorradig en leverbaar uit stock.

Elke dag opnieuw worden uw pakketten kant en klaar verzonden over de gehele Benelux.

Voor afhalingen kan u ook steeds doorlopend bij ons terecht tot 18 uur (indien urgentie ook buiten de kantooruren).

administration@albyco.be of tel. 014 41 55 35.

Albyco Belgium
Noordervaart 43
B – 2200 Herentals

Korte kennismaking met Paul, Service Manager bij Albyco.

Paul Van de Kerckhof is 41 jaar, getrouwd en papa van 2 kinderen. Als hobby beoefent hij moto supersport en voetbal.

Na een opleiding Electro-mechanica en enkele jaren ervaring als interne technicus, is Paul in 2012 bij het Albyco team gekomen en na intensieve training bij de fabrikanten, snel als specialist de grotere installaties en opleidingen verzorgde. Een technisch sterk onderlegde Service Manager zoals Paul die communicatie hoog in het vaandel draagt zal de continu groei van ons Service Team verder uit bouwen.

Ons technisch team is samen gesteld met verschillende specialisaties, zo hebben we 2 ex-drukkers met 20 jaar praktijk ervaring en 2 Electro specialisten zodat zodat wij op elk domein een oplossing en een meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Bij Albyco wordt je als klant behandeld zoals ik als klant ook zou behandeld willen worden en daar werk ik graag aan mee. De inzet van alle collega’s zowel op service, sales, logistiek als office vlak, geven mij de tools om onze klanten elke dag bij te staan waar nodig.”

Paul Van de Kerckhof