info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Stevens Print investeert in Print Finishing

Stevens Print

Stevens Print is een commerciële vellenoffset- en digitale drukkerij die zich vooral toelegt op “drukwerk met net dat ietsje meer”.

Jan Stevens (zaakvoerder): Sterke troeven zijn onze begeleiding en ondersteuning van de klant gepaard gaande met onze brede know-how van het volledige drukproces en dit zowel van de prepress tot de diverse afwerkingstechnieken.

Onze vakkennis en gedrevenheid zorgen voor een kwalitatieve doorstroming van de diverse producten, klanten worden van bij het prille begin begeleid door onze mensen doorheen het volledige verloop van hun orders. Altijd weer met een glimlach en een strak afgesproken timing.

Wij geloven in het grafische metier met de sterkte van gedrukte creatieve producten en met onze recente nieuwbouw, waarmee we onze bedrijfsoppervlakte quasi verdrievoudigen alsook de blijvende modernisatie van ons machinepark, leveren wij creatieve producten aan correcte prijzen.

Een logische evolutie in een doorgedreven investeringspolitiek is de aanschaf van een verzamelhechtmachine en een garenloze bindstraat, iets wat voordien steeds buitenshuis werd gedaan.

De orders moeten sneller de deur uit en flexibiliteit is meer dan belangrijk, vandaar ook de logische keuze voor Albyco, na een grondige marktanalyse, die met C.P. Bourg een sterk product heeft in het marktsegment van kleine en middelgrote oplages.

Zo kunnen we onze klanten sneller bedienen en hebben we de kwaliteit van onze producten nog beter onder controle. Voor de grotere volumes blijven we uiteraard verder werken met onze bestaande partners.

Albyco is voor ons een nieuwe partner die met een gelijklopende filosofie als de onze zijn producten vermarkt.

Service, flexibiliteit en meedenken met de klant zijn ook de keynotes van Albyco, waardoor wij kunnen rekenen op een professionele ondersteuning en dit binnen een snelle reactietijd zodat wij onze deadlines naar onze klant kunnen garanderen.

Contacteer ons nu voor een demonstratie op 014 41 55 35 of administration@albyco.be.

Posted in: CP Bourg     (0 comments)

Deel dit bericht: