info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Print ID investeert in Komori Lithrone GL540 UV

Print ID - Komori

Print ID uit Overpelt is ontstaan in juni 2015 met overname van Drukkerij Vaes uit Overpelt door de Grafische Groep Van Genechten, waar ook Drukservice uit Olen deel van uitmaakt.

De gebroeders Pieter en Jeroen Van Genechten zijn de drijvende kracht achter de Grafische Groep Van Genechten.

Door uitbreiding van hun productiecapaciteit kan de groep tegemoet komen aan de vraag van hun klanten alsook aan hun groei ambitie.

De Grafische Groep Van Genechten hecht veel belang aan service, kwaliteit en gemaakte afspraken met hun klanten: “what we say is what we do”.

Print ID levert aan collega drukkers, KMO’s/B2B, multinationals en reclame agentschappen en heeft een team van specialisten in huis die dagdagelijks zorgen voor een vlotte samenwerking.

Waarom Komori? 

Pieter Van Genechten: Onze zéér goede ervaring met Komori bij Drukservice, alsook Albyco als Komori Agent die wij reeds jaren kennen als leverancier van onze print finishing afdeling, heeft ertoe bijgedragen dat we opnieuw hebben gekozen voor Komori.

Een Komori pers is zeer robuust en betrouwbaar alsook zeer onderhoudsvriendelijk en indien nodig, kunnen wij rekenen op een uitstekende na-service van het Komori Service-team.

Onze Komori GL 540 UV is uitgerust met de laatste nieuwe Komori technologieën waardoor wij kwaliteit en snelheid kunnen garanderen aan onze klanten.

Logo vaes

Posted in: Komori     (0 comments)

Deel dit bericht: