info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

TESTIMONIALS

PX

PX

Albyco is al jaren onze favoriete Partner voor Print Finishing die meedenkt in de PX-waarden en waar wij kunnen rekenen op een uitstekende na-service. Bij een nieuwe investering lijkt het mij dan ook logisch dat wij eerst bij onze Partner te rade gaan.

De visie van Albyco strookt zeer hard met die van PX, kwaliteit en service en daarom begrijpen we elkaar zo goed.

DePrest

Drukkerij De Prest

Mensen werken met mensen en wij werken graag samen met mensen die dezelfde gedrevenheid en passie hebben.

Wij hebben Albyco zien groeien met een bijzondere gedrevenheid en passie die we terug vinden bij heel hun team, van office, sales tot hun technisch team.

Foto.com

Foto.com

We kenden de hoge product kwaliteit en de service van CP Bourg reeds lang. Albyco heeft ons als verdeler van het CP Bourg gamma aangenaam en positief verrast.

Hun reactiviteit zowel op verkoop als servicevlak is werkelijk onvergelijkbaar.

Mastermail

Mastermail

Albyco is reeds jaren onze vertrouwde partner voor “Print Finishing” die steeds pro-actief meedenkt in ons productie proces.

Albyco heeft een ongekende communicatie en zeer reactieve na-service waardoor wij onze planning kunnen afstemmen en de deadlines naar onze klanten kunnen garanderen.

Testimonial

Egberghs

Albyco is al enige jaren onze leverancier die met ons meedenkt en waar wij kunnen rekenen op een zeer professionele na-service en communicatie, net dezelfde meerwaarde en visie die wij onze klanten bieden.

Het gamma dat Albyco vertegenwoordigt laat zien dat zij voorsprong nemen in hun markt alsook de visie op service en communicatie wordt zéér gewaardeerd en is absoluut onderscheidend.

VanDerPoorten

Drukkerij Van Der Poorten

Albyco was ons niet onbekend, we waren zo tevreden over dit zeer dynamisch bedrijf na de levering van de Komfi Laminator dat het wederzijds vertrouwen dit project mogelijk maakte.
De visie van Albyco is zeer uitzonderlijk en wordt door ons zeer geapprecieerd.

Graffikka

Graffikka

De recente verhuis naar een ruimer pand bracht voor Graffikka heel wat veranderingen mee. Albyco was reeds een belangrijke leverancier voor ons, eerder een partner in finishing. Een partner die over het juiste professionele gamma beschikt, de keuze om onze al wat oudere Polar te vervangen door een nieuwe Schneider Senator was na korte evaluatie en demo dan ook snel gemaakt.

Albyco is een partner die meedenkt, juist dat is wat we zoeken om van onze kant onze klanten professioneel te dienen.

Hendrix

Drukkerij Hendrix

De vele referenties die zij konden voorleggen, alsook een goede demonstratie in de showroom heeft ons snel doen beslissen.

De levering, installatie en opleiding zijn vlot en professioneel verlopen zoals wij verwacht hadden en ook na de opstart zijn wij zeer tevreden over de opvolging en samenwerking.

Groenenborg

Copy Groenenborger

De voorbije 15 jaar zijn wij blijven groeien en investeren in professionele machines die onze klant, de beste kwaliteit alsook snelheid garanderen.

Al 15 jaar is Albyco onze huisleverancier voor alles wat print finishing aangaat en waar wij kunnen rekenen op een uitmuntende service zodat ook wij onze klanten deze kunnen garanderen.

Van-der-Poorten

Drukkerij Van der Poorten

Na een vlotte opstart en ondersteuning kunnen we vandaag zeggen dat de na-service van Albyco nog verder gaat dan aangegeven werd bij de aankoop van de machine, en zijn daarom een zéér tevreden klant.

Onze investering in een in-huis lamineermachine geeft ons het verwachte rendement waardoor wij onze service naar onze klanten optimaal kunnen garanderen.

CTP

CTP – digitalprinting

De C.P. Bourg BSFe – BMe geeft ons naast klein en groot papierformaat ook de voordelen van het “best afgewerkte eindproduct” doordat de boekjes vlakker liggen. De service-visie van Albyco en de voor ons perfect gepositioneerde machine bestendigen het partnership tussen Albyco & CTP-digitalprinting voor alles wat Print Finishing aangaat.

Stevens Print

Service, flexibiliteit en meedenken met de klant zijn ook de keynotes van Albyco, waardoor wij kunnen rekenen op een professionele ondersteuning en dit binnen een snelle reactietijd zodat wij onze deadlines naar onze klant kunnen garanderen.
Albyco is voor ons een nieuwe partner die met een gelijklopende filosofie als de onze zijn producten vermarkt.

DrukkerijVanoverbeke

Drukkerij Vanoverbeke

Recent hebben wij geïnvesteerd in verschillende professionele in-huis afwerkmachines en veredeling waarmee we 1 of 2 dagen winnen in ons productieproces en wij onze afspraken kunnen nakomen aan onze klanten. Snel rillen en vouwen met de Morgana DigiFold Pro, veredelen (lamineren) met de Komfi Amiga 52, boekjes vouwen-nieten met de C.P. Bourg Bookletmaker geven ons de snelheid en meerwaarde die we zochten. Na de aanschaf van de C.P. Bourg Bookletmaker wisten wij, dat we bij Albyco konden rekenen op een na-service om “U” tegen te zeggen waardoor de keuze bij de aanschaf van een laminator en een ril-vouw systeem snel beslist was.

CP Bourg BB3002 PUR

Onlinedrukwerk

Onze CP Bourg BB3002 PUR hotmeltbinder is recent uitgebreid met de nieuwe BBL Bourg Book Loader die naast kwaliteit nu ook zorgt voor productiviteit. Mijn partnership met Albyco voor alles was Print Finishing betreft is een logisch gevolg van mijn tevredenheid.

MasterMail

MasterMail

Onze continue expansie heeft ons genoodzaakt om, naast een uitbreiding van ons printerpark, ook verder uit te breiden in professionele afwerking. Albyco is onze partner voor alles wat “Print Finishing” aangaat. Albyco is een partner die meedenkt, flexibel is, zeer communicatief en daardoor onze ideale match. De Service visie die Albyco ons levert, zorgt ervoordat wij naar onze klant de vooropgestelde deadlines kunnen nakomen.

AZ Print

AZ Print

Dat ik met Albyco de juiste keuze heb gemaakt was me ook snel duidelijk na eerdere slechte ervaringen met andere leveranciers. Een leverancier moet klaar staan voor zijn klant, dat hebben ze bij Albyco goed begrepen. Zeer snelle en goede service, klantvriendelijkheid zoals je zelden tegenkomt en meedenken met de klant in het aanloopproces van een investering. Dit zijn voor mij de zaken die tellen.

CenterCopy

Center Copy

Wat ons zo bevalt aan Albyco is hun reactiviteit, zowel van de sales afdeling als service worden we steeds op onze wenken bediend, of het nu vroeg of laat is Albyco staat er.

Cartim

Cartim

Oorspronkelijk was ik van mening dat Albyco ‘speelgoedmachines’ verkocht, maar ik heb mijn mening echt wel moeten herzien. Na een uitgebreide professionele demonstratie en goede ontvangst in de showroom van Albyco waren wij snel overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van deze machine alsook van Albyco. Na de bestelling konden wij rekenen op een vlekkeloze communicatie, installatie en opleiding waardoor de MB Prestige-Fold dagelijks zijn investering meer dan waard is.

Egbergs

Egberghs

Met Albyco ben ik al geruime tijd in contact en als dan het juiste product bij de juiste partner zit, heb ik het volste vertrouwen in een succesvolle afloop van mijn investering.
Een partner die meedenkt en een goede na-service levert, is dezelfde meerwaarde die wij leveren naar onze klant en wij dus ook verwachten van onze leveranciers.

CampiniaMedia

Campinia Media

Voor ons is Albyco een verderzetting van een tevreden samenwerking. Het professionele gamma print finishing machines alsook Albyco’s service visie en ondersteuning is de kracht die wij zoeken en verwachten van een leverancier.

VanHoestenberghe

Drukkerij Vanhoestenberghe

Albyco is reeds jaren onze leverancier voor afwerking machines. Naast een professionele Komfi laminator en andere machines, was het dan ook evident bij hen aan te kloppen bij de investering van een nieuwe hotmeltbinder. Albyco hebben we leren kennen op de stand van C.P. Bourg tijdens Drupa 2008 en zijn sindsdien onze partner voor Print Finishing machines. De vertegenwoordiger van onze regio heeft onze behoefte perfect ingevuld wanneer de tijd rijp was.

XOD over Albyco

XOD

Albyco is een bedrijf dat sterk gelijkt op het onze omdat service, kwaliteit en klantgerichtheid voorop staat.
Bij Albyco kunnen wij rekenen op een professionele ondersteuning zodat wij onze deadlines en service level agreements kunnen garanderen aan onze klant.

Atlanta 2012-ok

Atlanta

Ons lamineervolume was na een uitgewerkte positieve ROI voldoende om over te gaan tot in-huis lamineren. De Komfi Delta met Autostacker geeft ons de mogelijkheid om snel in te spelen op de vraag van onze klanten.

EAD-2012-0ok-new

EAD

De E-line 78 past perfect in onze digitale drukkerij. Compact, geruisloos, energiezuinig, zijn de troeven die we zochten. De professionele aanpak van Albyco heeft zich vertaald in een vlotte installatie en opleiding.

Nevelland 2012-ok-new

Nevelland

Naast de zeer interessante ROI zorgt in-huis lamineren voor een vlotte verdere afwerking. Na een korte opstart werkt de Komfi laminator zelfstandig verder en kan de operator meerdere near-line taken uitvoeren. Albyco zorgde voor een perfecte installatie en begeleiding in de opstartfase en staat onze operator steeds met raad en daad bij.

DeBie03-new

Drukkerij De Bie

Voor in-huis lamineren groeide ons volume met minimum 50% en verlaagde onze ecologische voetafdruk door wegvallen van dagelijkse transporten. Dankzij de professionele service-visie van Albyco kunnen wij nog beter inspelen op korte deadlines.

Mastermail 2012-ok1-new

MasterMail

Door onze sterke groei waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar performante flexibele afwerkingsmachines.De MB Prestigefold bezorgt ons de meerwaarde die we zochten: flexibiliteit – automatisatie – snelheid. In Albyco hebben we de dynamische partner gevonden die we zochten.

Burocad2012-new

Burocad

De nieuwe C.P. Bourg BSTE BME stond bovenaan onze verlanglijst van investeringen. De unieke papierformaten van deze configuratie crëeren een enorme meerwaarde waardoor we ons kunnen blijven onderscheiden. Naast de machine is de keuze voor Albyco als leverancier evident, de service-visie van Albyco geeft ons de zekerheid op topniveau te blijven presteren.

captains-new

Captains of Printing

De Morgana AutoCreaser-AutoFold Pro combinatie is de ideale aanvulling bij onze traditionele degel en cylinderpers. Zwaardere papiersoorten worden nu in één beweging gerild en gevouwen. Kleine maar ook grote volumes worden in een mum van tijd verwerkt tot een mooi eindresultaat.

Reproduct 2012-ok-new

Reproduct

Reproduct staat voor digitale print-kwaliteit en service. Om die service nog te verbeteren hebben wij recent geinvesteerd in 3 Morgana machines nl.: DigiFold Pro (rillen en vouwen) – DocuFold Pro (vouwen) – CardXtra Plus (kaartsnijden). Snelle insteltijden en perfecte eindkwaliteit. De service-visie van Albyco is voor ons een grote meerwaarde.

Publireportage

Drukservice

We werken graag samen met partners die doen wat ze zeggen. Albyco is hier een zeer goed voorbeeld van.

Paesen-new

Drukkerij Paesen

Gedurende onze samenwerking bewees Albyco dat niet enkel de verkoop perfect opgevolgd wordt, maar dat ook de na-service zeer correct en snel verloopt. Elke vraag wordt onmiddellijk beantwoord. Het is de perfecte combinatie voor ons bedrijf. Albyco helpt ons onze meerwaarde bij onze klanten te bestendigen.

Publireportage

Eticolor

De professionele kijk van Albyco op Print Finishing in combinatie met hun uitzonderlijk dynamisme, zorgde onmiddellijk voor de juiste klik. Albyco heeft goed geluisterd naar onze behoeften en heeft ze tot in de puntjes ingevuld. Albyco heeft een doorgedreven visie op service en een vakkennis die wij zelden eerder mochten ervaren.

Publireportage

Dereume Printing

Met zijn visie en manier van werken sluit Albyco naadloos aan bij twee waarden die we hoog in het vaandel dragen: partnerschap en vertrouwen. De zekerheid dat een oplossing zal worden gevonden, dat ze zich zullen houden aan de termijn, dat er geen onaangename verrassingen zullen zijn: dat heeft geen prijs.

Publireportage

Drukkerij Meseure

Een vlekkeloze levering, installatie en opleiding zorgden voor een snelle opstart zodat onze productie gegarandeerd was. Ondertussen, 2.500.000 vellen verder, heeft Albyco een eerste preventief onderhoud voorzien zodat onze investering optimaal rendeert en wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.

Publireportage

PR Print

Via een collega drukker die refereerde naar Albyco, kwam ik in contact met één van de productspecialisten van Albyco die na een uitgebreide behoeftenanalyse direct de juiste oplossing voorstelde. Albyco geeft ons de nodige garanties op dienst na verkoop en technische ondersteuning. Precies wat ik nodig heb: een goede machine en een gedegen partner in afwerking.

onlinedrukwerk-new

Online Drukwerk

De Na-service van Albyco/CP Bourg, die er mede voor zorgt dat wij onze klanten de service kunnen verlenen die zijn verdienen, is een parameter die ik steeds meeneem in mijn aankoop beslissingen. Een verder zetting van mijn partnership met Albyco alsook de onderscheidende kwaliteit van CP Bourg machine van Belgisch fabrikaat, was dus enigszins vanzelfsprekend.

windroos-new

De Windroos

Na een zeer goede ervaring met Albyco, werd onze vraag naar een laminator ingevuld door de Komfi Delta met Stacker. Ook deze keer verbaasde Albyco ons door een zeer professionele uitlevering van de machine, op ons eerste verdiep, waar vandaag de lamineer productie zorgt voor een dagelijkse meerwaarde. Wij zijn zéér tevreden over de opstart en na-service die Albyco ons beloofde, maar ook nakomt.

ctp-new

CTP-digitalprinting

De service-visie van Albyco en de voor ons perfect gepositioneerde machine bestendigen het partnership tussen Albyco & CTP-digitalprinting voor alles wat Print Finishing aangaat.

3dprintfactory-new

3D Printfactory

Met Albyco hebben wij al jaren een goede partnership als leverancier van grafische afwerking, ook het niveau van hun technische support maakt van ons een tevreden en trouwe klant. We zijn blij dat we in hen een partner vonden om ook in deze nieuwe 3D markt, een toekomstvisie mee aan te boren.