info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35
  • nl
  • fr

KOMORI

Komori drukpersKwaliteit en betrouwbaarheid met het ecologisch vriendelijke en economisch innovatieve droogsysteem.

Vanaf 1 januari 2015 zal Albyco Belgium exclusief Komori vertegenwoordigen in België.

In 2013 vierde Komori zijn 90 jarig bestaan en heeft dus een lange geschiedenis in de offset wereld met vellenpersen voor het formaat B3, B2, B1.

Op Ipex 2010 introduceerde Komori zijn revolutionaire H-UV technologie, Hybrid UV is een revolutie in de offset wereld, de combinatie van speciale inkten en UV-Curing maakt dit systeem uniek.

KANDO ‘beyond expectations‘ is de Komori slogan, boven alle verwachting dus, het slaat duidelijk op de innovatieve meerwaarde die door Komori steeds opnieuw aan het drukwerkprocess wordt gegeven.

Bedrijven die voor Komori kiezen mikken duidelijk op meerwaarde en staan open voor innovatie in de grafische sector. Het is juist die innovatie die Albyco als dé meerwaarde ziet voor de toekomst in de grafische markt.

In onze buurlanden zoals Groot Brittannië en Frankrijk heeft Komori reeds een marktaandeel van circa 35% verworven en dit is nog steeds groeiende.

Albyco zal in België als daadkrachtige partner de vertegenwoordiging van Komori verder uitbouwen.

Door een zeer nauwe samenwerking met de product specialisten van Komori zal Albyco de vele unieke voordelen van Komori verder promoten.

Mocht u de aankoop van een nieuwe pers op de agenda hebben staan of wenst u meer te weten over de voordelen van de Komori technologieën in uw zoektocht naar kwaliteit en meerwaarde aarzel dan niet ons te contacteren.

Albyco Belgium: 014 41 55 35 of sales@albyco.be

Komori Logo