info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Imprimerie Doneux heeft de eerste Komori H-UV technol...

Imprimerie Doneux gelegen te Mettet werd opgericht in 1888 en sinds 2000 geleid door Christophe Doneux. De kracht van dit dynamische geleid bedrijf komt voort uit een duidelijke ondernemersvisie, een heel breed pallet van diensten maakt onder andere het succes van dit bedrijf.

50% van het cliënteel zijn bedrijven en verenigingen 30% marketing bureaus en drukkerijen, 20% komt van openbare diensten.

De Nieuwe Komori Lithrone H-UV is niet de eerste Komori bij Doneux, wel de eerste H-UV.

We vroegen aan Christophe Doneux waarom hij voor H-UV en Komori koos:

Vooruitgang betekent steeds beter en sneller produceren, met andere woorden de kwaliteit verhogen, zich onderscheiden van de andere, tenminste dit is mijn visie.

Om de kwaliteit van het drukwerk te verhogen zijn er buiten Komori H-UV niet veel technologieën beschikbaar.

Als een pers met een lakgroep al aan die criteria zou beantwoorden zijn er allerlei ongemakken aan verbonden, kostprijs en enorm elektriciteit verbruik.

Voor hetzelfde om niet te zeggen veel beter resultaat, werk ik nu met een 4 kleuren pers zonder lak die minder plaats inneemt en veel minder elektriciteit verbruikt. Koppel daar alle voordelen van H-UV aan, drukken op substraten, onmiddellijke droging, geen afzetting, geen poeder, onmiddellijk afwerken….

Na een maand productie is duidelijk dat ik de juiste keuze heb gemaakt, de productiviteit verhoging en de kwaliteit is nog hoger dan ik gehoopt had.

De keuze voor Komori was na een onderzoek ronde snel duidelijk, de superieure service en lage onderhoudskosten van Komori waren me al bekend.

Wat H-UV betreft bestaan er twee technologieën LED UV, (waar PMS kleuren niet mogelijk zijn) en Komori H-UV. Ontegensprekelijk beheerst Komori deze materie boven alle andere, ze waren ook de pioniers in deze materie en hebben de technologie volledig op punt gezet.

In Frankrijk hebben vele drukkers de meerwaarde van Komori H-UV al lang ontdekt. Ik bezocht bedrijven in volle expansie waar men van Directeur tot drukker zeer tevreden was met de investering in Komori H-UV.

Tegenstanders van H-UV halen vaak de hogere kostprijs van de inkt als argument naar boven. Ik bekijk het anders, bij Komori ligt de onderhoudskost zeer laag en dat scheelt een pak geld, neem daarbij nog minder werkuren van de drukker, en de meerkost voor de inkt wordt volledig of zelfs meer gecompenseerd.

Ik durf zelfs stellen dat het succes van ons bedrijf voor een deel mogelijk werd dankzij Komori, hoge kwaliteit en zeer lage onderhoudskost maken het verschil.

H-UV is a Komori exclusive technology!

In België is Albyco de exclusieve Komori Partner.

Komori H-UV technologie

 

Posted in: Komori     (0 comments)

Deel dit bericht: