info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Grafische bedrijven gaan voor In-huis Finishing

Albyco In huis Lamineren

Lamineren/veredelen staat op Nr. 1 als het gaat over in-huis Finishing. Voor een Grafisch bedrijf anno 2014 zijn de vele voordelen van in-huis lamineren duidelijk zichtbaar, denk maar aan onnodig transport, snel verder kunnen afwerken, werk en toekomst voor eigen werknemers, mooie return on investment, enz…

Wat men zelf doet, doet men vaak beter!

Hier onder stellen wij u voor aan enkele ondernemers die vooruit denken, investeren in hun toekomst en kiezen voor Albyco als hun ‘Partner’ voor Finishing.

Drukkerij Christiaensen

In huis laminerenDrukkerij Christiaensen is een commerciële drukkerij uit Oostmalle, opgestart door Michel Christiaensen in 1989 en in 2009 verhuisd naar een gloednieuw industrieel pand.

Michel Christiaensen was al enige tijd op zoek naar een betaalbare in-huis laminator om zijn klanten een meerwaarde te bieden.

De Komfi Junior past perfect bij ons middelgroot volume en we kunnen hiermee een meerwaarde en een snelle service aanbieden aan onze klanten.

Waarom Albyco: Via referenties van collega drukkers, wist ik dat Albyco een goede reputatie heeft opgebouwd betreft in-huis laminators en dat Komfi een professioneel gamma heeft. Na een goede ontvangst en demonstratie in de showroom bij Albyco, was mijn keuze snel gemaakt.

Drukkerij Deneef investeert in Finishing

In huis laminerenDrukkerij Deneef is een commerciële drukkerij die vandaag door de 2de generatie geleid wordt. Tom en Elke Deneef zorgen voor een breed aanbod met een snelle kwaliteit service. Door zoveel mogelijk de afwerking in-huis te produceren, kunnen zij zeer snel inspelen op de vraag van de klant en daardoor een snelle levertermijn garanderen.

Tom Deneef: Onze oplages van lamineren werden meer en meer zodat de noodzaak naar een in-huis laminator aan de orde was. Transport uitschakelen, korte insteltijd geven ons tijdswinst en kunnen hierdoor sneller en betere service leveren aan onze klanten.

Waarom Albyco: Albyco is al enige jaren onze leverancier van afwerking machines en na een grondige marktanalyse bleek de Komfi Amiga 52, inclusief de service die wij kennen bij Albyco, de beste keuze.

In-huis lamineren geeft ons de voordelen die wij verwacht hadden en we zijn opnieuw zéér tevreden van de na-service die Albyco ons keer op keer levert.

Naast deze Komfi lamineermachine, hebben wij ook onze professionele vouwmachine MB PrestigeFold, volautomatische rilmachine Morgana AutoCreaser 50, aangekocht bij Albyco. Een commerciële drukkerij zoals de onze, moet kunnen rekenen op zijn leverancier zodat wij onze deadline naar onze klant kunnen garanderen.

Drukbaert

Albyco In huis laminerenDrukbaert uit Beveren-Leie bij Waregem viert dit jaar zijn 50 jarig bestaan en onderscheidt zich door een doorgedreven focus op kwaliteit en service. Door continue investering in automatisering en optimalisatie, slagen Hendrik Baert en echtgenote Nathalie er elk jaar in te blijven groeien.

Omdat het volume veredeling (lamineren) bleef toenemen, hebben wij gekozen om dit in-huis te gaan doen en investeerden we in een Komfi Amiga met hoogstapelfeeder.

Waarom Albyco: Na een eerdere positieve ervaring bij de aanschaf van een Morgana Autocreaser Pro rilmachine, was het vertrouwen in Albyco gelegd. De nadrukkelijk aanwezige visie op service en klantgerichtheid van Albyco maakten dat ik ook voor de keuze van mijn laminator bij hen te rade ging. De vele referenties van Albyco en mijn tevredenheid over onze samenwerking waren doorslaggevend. De keuze werd snel genomen.

Ondertussen draait onze Komfi laminator dagelijks en kunnen wij nog sneller inspelen op de vraag van onze klanten.

Print Imprimerie Charleroi

Albyco LaminerenPrint Imprimerie gevestigd te Charleroi is een gevestigde waarde. Geleid door eigenaar Didier en Christine Chantinne gegroeid tot vandaag een groot formaat drukkerij met 40 medewerkers. Na een eerste contact met Albyco in 2013 waar het onderwerp in huis pelliculeren aan de orde kwam werd kort daarop beslist om een Komfi Sagitta aan te schaffen om ook het tot dan steeds uitbesteede lamineerwerk zelf onder controle te hebben.

We vroegen Didier waarom hij op toch korte termijn overtuigd was met Albyco in zee te gaan, voor dit voor hen toch onbekende materie. ‘Het idee om in huis te lamineren bestond reeds, het is pas na de correcte evaluatie en analyse door de verkoopdienst van Albyco dat we het vertrouwen kregen en duidelijk de correcte partner vonden om de stap te zetten, het enorme aantal toonaangevende referenties die Albyco voorlegde versterkte dit vertrouwen. Ondanks het feit dat dit voor ons een ‘kleine’ machine is hebben we ons dit vertrouwen in Albyco zeker niet beklaagd.

Albyco gaf ons daarenboven het gerust gevoel, in de opstartfase werd zoals beloofd de nodige ondersteuning gegeven. De kwaliteit vd machine is enorm belangrijk, maar daarnaast is de keuze vd partner van minstens even groot belang, Albyco heeft al zijn beloftes wat dit aangaat zeker ingevuld’.

Overweegt u zelf te investeren in in-huis lamineren, Praat over uw plannen met onze Product Specialisten, deze professionals staan u graag bij om de juiste weloverwogen keuze te maken. Maak een afspraak via info@albyco.be of +32 (0)14 41 55 35.

Posted in: Komfi, Lamineren     (0 comments)

Deel dit bericht: