info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Eerste CP Bourg PUR Binder bij Drukkerij De Bie

Johan en Bart De Bie

Drukkerij De Bie onderstreept zijn belangrijkste waarden, “kwaliteit en service” door de investering in de nieuwe CP Bourg PUR Binder.

Door deze uitbreiding van hun machinepark leveren ze hun klanten meer toegevoegde waarde. De uiterst flexibele en betrouwbare CP Bourg 3002 PUR-C Book Binder biedt De Bie de mogelijkheid hun productie van Perfect Bound boeken te optimaliseren en zo steeds de best mogelijke kwaliteit en levertermijn te waarborgen.

Bart en Johan De Bie: Met deze nieuwe investering kunnen wij snel de grote variëteit aan drukwerk leveren aan de snelheid die onze klanten van ons eisen.

We maken kwaliteitsboeken, catalogi, enzovoort, met een tot nog toe ongekende flexibiliteit zonder enig compromis in cachet van het afgewerkte product.

Zo beantwoorden we aan de toenemende vraag aan korte oplages, waar de reductie van instel-tijden het verschil maken in efficiëntie.

Door ook deze afwerking in huis aan te bieden wordt ook de vertrouwelijkheid van bijvoorbeeld uw jaarverslagen verzekerd.

CP Bourg 3002 PUR-C Book Binder

Posted in: CP Bourg     (0 comments)

Deel dit bericht: