info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35
  • nl
  • fr

Drupa 2016 – Touch the future

Albyco service team @ drupa

Bedankt aan alle bezoekers op onze Partnerstanden!

Albyco kijkt terug op een fantastische “Drupa 2016” met vele leuke contacten, gesprekken, leads en zelfs een gevuld orderboek.

Het is duidelijk dat de grafische sector niet heeft stilgezeten en Drupa bezocht met een duidelijke investering-focus waar optimalisatie en creëren van meerwaarde de 2 belangrijke factoren waren.

Komori met de slogan “Open New Pages” liet duidelijk zijn visie zien en was de enige persenfabrikant die zoveel persen liet zien op zijn ruime stand alsook de digitale mogelijkheden met de IS29 en de NS40 (Nano technologie).

C.P. Bourg toonde verschillende configuraties op de Partnerstanden van HP, Canon, Xerox en stelde zijn innovaties voor op zijn eigen stand.

Komfi, marktleider in thermische lamineersystemen , Coating en Spot coating oplossingen presenteerde een ruim aanbod nieuwigheden op zijn dynamische stand waar bijzonder veel interesse was voor de Spotmatic 54 die voorzien was van de laatste nieuwe innovaties met een opmerkelijk resultaat.

Bograma had veel belangstelling voor zijn zeer professionele rotatieve stansmachine die uitermate geschikt is voor kleine en grote producties.

Morgana stelde zijn nieuwe AutoCreaser en DigiFold Pro 385 voor die voorzien zijn van een high pile feeder en dubbel ril systeem voor een hogere productiviteit.

Schneider Senator / Busch stelde zijn nieuwe “Comfort” range voor alsook een nieuwe Busch Pile turner met air voor een vlottere papierstroom in de pers alsook in de afwerking.

Cyklos stelde zijn nieuwe ril en perforeermachine “AirSpeed 450” voor die op veel belangstelling kon rekenen.

Zechini, de specialist in Hardcover oplossingen liet zijn volledig gamma zien alsook de laatste nieuwigheden voor verpakking.

Hebt u vragen over een bepaalde oplossing of bent u toe aan optimalisatie of meerwaarde creëren, contacteer ons nu, wij staan u graag bij in deze zoektocht.

Leleu Morgana @ drupa
albyco team @ drupa

Posted in: CP Bourg, Events, Komfi, Komori, Schneider Senator, Zechini     (0 comments)

Deel dit bericht: