info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Drukkerij Vanoverbeke investeert in Print Finishing

Drukkerij Vanoverbeke

Kristof Vanoverbeke en echtgenote Lindseth Syvertsen, zijn de 2de generatie die vandaag de drukkerij leiden.

In 2007 is de drukkerij verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand van 2.500m2 en door continu te investeren in een up-to-date machinepark alsook in-huis veredeling en afwerking staan zij hun klanten steeds bij in hun project van commercieel kwalitatief drukwerk zowel offset als digitaal gedrukt.

De corebusiness bestaat naast een eigen huis aan huis blad ‘Advanz’, uit het drukken van kleine tot middelgrote oplagen in algemeen drukwerk, kunst- en erfgoedboeken, thermoklevende zijde-etiketten, gepersonaliseerde mailings en véél meer.

Kristof Vanoverbeke: Recent hebben wij geïnvesteerd in verschillende professionele in-huis afwerkmachines en veredeling waarmee we 1 of 2 dagen winnen in ons productieproces en wij onze afspraken kunnen nakomen aan onze klanten. Snel rillen en vouwen met de Morgana DigiFold Pro, veredelen (lamineren) met de Komfi Amiga 52, boekjes vouwen-nieten met de C.P. Bourg Bookletmaker geven ons de snelheid en meerwaarde die we zochten.

Na de aanschaf van de C.P. Bourg Bookletmaker wisten wij, dat we bij Albyco konden rekenen op een na-service om “U” tegen te zeggen waardoor de keuze bij de aanschaf van een laminator en een ril-vouw systeem snel beslist was.

Voor telefonische vragen of ondersteuning, kunnen klanten bij Albyco steeds “gratis” beroep doen en indien dit niet lukt, staat een technieker, voor we het beseffen, in onze drukkerij zodat wij onze afgesproken deadlines kunnen garanderen aan onze klant. Wij zijn een tevreden Albyco klant!

Contacteer ons nu voor een demonstratie op 014 41 55 35 of administration@albyco.be.

Posted in: CP Bourg, Morgana     (0 comments)

Deel dit bericht: