info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Drukkerij Van der Poorten investeert in een Komfi Sag...

Van der Poorten

Drukkerij Van der Poorten uit Leuven, is al meer dan 60 jaar een gevestigde waarde in de Grafische sector en wordt vandaag geleid door de 2de en 3de generatie.

De corebusiness zijn “boeken en tijdschriften” en dit gaat van ontwerp tot verzending. Een “alles onder één dak”-bedrijf dat dagelijks streeft naar kwaliteit en innovatieve oplossingen.
Door een constante investering in een performant machinepark garandeert Drukkerij Van der Poorten een uitmuntende service en partnership met zijn klanten.

Jeroen Van der Poorten: Doordat ons volume veredeling continu bleef stijgen, hebben wij recent geïnvesteerd in een professionele in-huis lamineermachine Komfi Sagitta 76 die ons tijdswinst, kwaliteit en een snelle levering garandeert.

We hadden dit 10 jaar geleden al moeten doen! Tijdens een grondige marktanalyse zijn we bij Albyco terecht gekomen en waren snel gecharmeerd door de Komfi Sagitta 76 die er als beste prijs/kwaliteit uitkwam.

Na een vlotte opstart en ondersteuning kunnen we vandaag zeggen dat de na-service van Albyco nog verder gaat dan aangegeven werd bij de aankoop van de machine, en zijn daarom een zéér tevreden klant.

Onze investering in een in-huis lamineermachine geeft ons het verwachte rendement waardoor wij onze service naar onze klanten optimaal kunnen garanderen.

Contacteer ons nu voor een demonstratie op 014 41 55 35 of via administration@albyco.be.

Posted in: Komfi     (0 comments)

Deel dit bericht: