info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Copy Groenenborger investeert in Print Finishing

Groenenborger print finishing

Copy Groenenborger bestaat meer dan 15 jaar en is uitgegroeid tot meer dan zomaar een copycenter. Zaakvoerder Vincent Van Diest en zijn team gaan voor een snelle service en een breed aanbod dat gepresenteerd wordt in hun recent vernieuwde printroom, ingedeeld per productgroep: digitale print en afwerking, large format printing, opmaak en creatie om zo een goed beeld te creëren van de vele mogelijkheden bij Copy Groenenborger.

Vincent Van Diest: De voorbije 15 jaar zijn wij blijven groeien en investeren in professionele machines die onze klant, de beste kwaliteit alsook snelheid garanderen.
Onze laatste investering in print finishing is de Morgana DigiFold Pro, een volautomatische ril en vouwmachine waarmee onze leaflets, uitnodigingen, folders op dikkere grammages professioneel worden gerild en gevouwen tot een oogverblindend eindresultaat. Dit verschil ziet onze klant.

Al 15 jaar is Albyco onze huisleverancier voor alles wat print finishing aangaat en waar wij kunnen rekenen op een uitmuntende service zodat ook wij onze klanten deze kunnen garanderen.

Contacteer ons nu voor een demonstratie op 014 41 55 35 of administration@albyco.be

Posted in: Morgana     (0 comments)

Deel dit bericht: