info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35

Albyco op ‘Samen Sterk’ bij Agfa

Albyco op

Albyco was één van de 6 leveranciers op het event “Samen Sterk” i.s.m. Febelgra, de Belgische federatie van de Grafische Industrie dat door ging op 10 februari in de prachtige gebouwen van Agfa te Mortsel (de vorige editie ging door in de gebouwen van C.P. Bourg te Ottignies).

De voordracht “De economische situatie van de grafische industrie – Hoe meerwaarde realiseren via een digitale oplossing” werd voorzien door Waldo Van de Velde, Directeur Generaal van Febelgra.
Zijn voordracht gaf duidelijk aan dat er voldoende opportuniteiten liggen in de grafische sector en dat “drukwerk mét meerwaarde” de toekomst is.

Dat meerwaarde aan drukwerk voornamelijk op het einde van het traject wordt voorzien is duidelijk en daarom de enorme interesse voor de verschillende mogelijkheden in Print Finishing die werden gedemonstreerd door het Albyco Service Team.

Albyco is Belgische marktleider in Print Finishing met een innovatief merkenpakket waaronder C.P. Bourg, Komfi, Morgana, MB Matthias Bäuerle, Schneider Senator, enz.
De daadkrachtige, communicatieve service-visie, zorgt voor de tevredenheid van de klanten die de “passie voor perfectie” sterk waarderen.

Naast Print Finishing is Albyco vanaf 2015 de vertegenwoordiger voor Komori vellenpersen in België. Komori heeft in België reeds een mooie reputatie opgebouwd met zeer professionele referenties maar dient toch een inhaalbeweging te maken tegenover onze buurlanden Frankrijk, Nederland en UK waar Komori een zeer sterk marktaandeel heeft verworven. De H-UV technologie van Komori is uniek en heeft een ruime voorsprong op zijn concurrenten waardoor grafische bedrijven die jaren trouw waren aan een bepaald merk, nu open staan voor de kwaliteit en meerwaarde die Komori brengt.

Ook in 3D professional printing is Albyco een voorloper en een actieve partner voor bedrijven die met 3D printing een aanvullende business willen opbouwen. De combinatie van print en 3D print kan een enorme meerwaarde zijn in een marketing traject.
De interesse van de bezoekers in de verschillende toepassingen was zeer groot zodat onze Albyco 3D specialisten zeer druk in gesprek waren om de technologie en mogelijkheden van 3D printing uit te leggen.

Wij willen graag het Agfa Team bedanken voor hun gastvrijheid alsook alle bezoekers die van dit evenement een succes hebben gemaakt.

Hebt u verdere vragen over 1 van onze vele oplossingen mét meerwaarde, aarzel niet uw gekende Albyco contactpersoon te contacteren of via sales@albyco.be, wij staan u graag bij in deze zoektocht.

Samen Sterk - Agfa Samen Sterk - Agfa Samen Sterk - Agfa Samen Sterk - Agfa Samen Sterk - Agfa

Posted in: 3d printing, Events, Print, Print Finishing     (0 comments)

Deel dit bericht: