info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35
  • nl
  • fr

TESTIMONIALS 3D

JASPERS-EYERS ARCHITECTS

Ik had bij de kennismaking met Albyco 3D een heel goed gevoel. Het klikte en ze houden zich aan hun woord. Ik ben erg tevreden over de opvolging en de technische ondersteuning.

3D4ALL

De visie op service strookt volledig met de onze en waren aangenaam verrast door de toegankelijkheid en het goede ontvangst in de showroom bij Albyco.

3D PRINT FACTORY

In Albyco vonden wij een betrouwbare partner met een fantastische service-visie. Ook de bereikbaarheid en telefonische ondersteuning is voor ons van groot belang.
Met Albyco wisselen we regelmatig kennis en contacten uit en zo helpen we elkaar in een boeiende 3D wereld waar kennis hét verschil maakt.

3DLG-PRINTING

Via onze grafische tak, waren wij reeds een tevreden Albyco klant en weten dat wij op hier kunnen rekenen op een zeer snelle na-service die noodzakelijk is om onze klanten dezelfde reactieve service te kunnen garanderen.

STYLE COPY PRINT

Style Copy Print is al jaar en dag een zeer tevreden Albyco klant op gebied van Print Finishing. De service instelling van Albyco is de kern van onze tevredenheid.

Als je naar Albyco belt voor ondersteuning dan lossen ze het probleem op, punt. Albyco is een bedrijf dat bestaat uit mensen die meewerken aan de service die Style Copy Print wil bieden aan zijn klanten. De service instelling van Albyco is de kern van onze tevredenheid.

PPP

Na vergelijking van verschillende opties in de markt voor 3D-printen, kwamen wij bij Albyco terecht voor de professionele 3D printers van 3DSystems. Naar aanleiding van het advies en de verschillende tests in hun showroom, hebben we gekozen voor Albyco. We wilden in full colour 3D printen waardoor de Projet 460 de juiste keuze werd en reeds geïnstalleerd in april 2014.

De perfecte ondersteuning, installatie en training heeft mijn keuze van Albyco enkel versterkt.

BELGIUM COPY

Albyco is reeds jaren onze leverancier van Print Finishing en waren dus zeer tevreden dat ook voor 3D profesional printing, wij bij onze leverancier terecht konden. De perfecte na-service van Albyco zorgt ervoor dat wij onze klanten de beste/snelste service kunnen garanderen.

AKRYL-LUX

Voor de aankoop van onze 3D printer hadden we vele contacten, maar onze keuze was Albyco omdat zij de enigen waren die ons voorstelden om onze eerste testfiles kostenloos te maken. Wij zijn tevreden met het partnership dat we met hen opgebouwd hebben. Ze zijn ontzettend reactief in de manier waarop ze omgaan met dringende dossiers.

CEPEGRA

Albyco is een toonaangevende leverancier in de grafische sector, inclusief de vertegenwoordiging van het Belgische CP Bourg en zijn zij steeds op zoek naar innovatieve technologieën. We zijn overtuigd over de kwaliteit van de machines van 3D Systems en we wilden een professioneel en technologisch top-toestel aankopen. De keuze van leverancier en van het toestel was gemakkelijk op deze manier.