info@albyco.be | +32 (0)14 41 55 35
  • nl
  • fr

3D SCANNERS

Artec 3d scannen
Artec Spider - technisch scannen
Artec medisch scannen
Arten technisch scannen

NEW! Artec Leo > klik voor meer info!

ARTEC EVA

Artec eca 3d scanner

Artec Eva is de ideale keuze voor het maken van snelle, getextureerde en accurate 3D modellen van middelgrote objecten zoals personen, velgen of beeldhouwwerken. Eva maakt scans in hoge resolutie en levendige kleur, waardoor de toepassingen haast eindeloos zijn.

De scanner is licht, snel en veelzijdig, is de populairste Artec scanner en wordt beschouwd als marktleider op het gebied van mobiele 3D scanners.

Het gebruiksgemak en de hoge mate van precisie maken de Artec Eva een essentieel product voor uiteenlopende industrieën. Toepassingen variëren van rapid prototyping tot kwaliteitscontrole en van CGI (computer-generated imagery) tot behoud van erfgoed. De auto-industrie vindt ermee oplossingen voor ontwerpuitdagingen, alsook de medische sector en de luchtvaartindustrie. De Artec Eva wordt gebruikt in innovatieve en vooruitstrevende sectoren om ontwikkelingsfases te optimaliseren, versnellen en structureren. De scanner werd zelfs gebruikt om president Obama te scannen, waarmee het eerste 3D geprinte presidentiële portret werkelijkheid werd.

 

ARTEC SPIDER

Artec spider scanner

Een nieuw en verbeterd precisie-instrument voor CAD gebruikers en ingenieurs. De Artec Space Spider is gemaakt om kleine objecten of complexe details van grote objecten vast te leggen met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, volledig kleurgetrouw.

Het onderscheidend vermogen van de Space Spider ligt in de capaciteit om complexe geometrische vormen, scherpe randen en fijne nerven in 3D data te reproduceren. Ideaal om machineonderdelen, printplaten, sleutels, munten of zelfs oren, handen of voeten te scannen.
De 3D data is gemakkelijk te exporteren naar de vertrouwde CAD software, zodat uw scan als basis kan dienen voor de toepassing die u voor ogen hebt.

De Space Spider biedt haast ongelimiteerde mogelijkheden in het veld van reverse engineering, productontwerp en fabricage van onderdelen waarbij een hoge mate van detail van belang is.

De scanner werd oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA en is daarom opgebouwd uit temperatuur-stabiele en hoogwaardige elektronica. De Space Spider warmt zich in minder dan drie minuten op en verzekert u van een constante kwaliteit en stabiliteit daar de precisie niet onderhevig is aan veranderende omgevingsfactoren.

Met de Space Spider heeft Artec de 3D scanning technologie voor kleine objecten geperfectioneerd en op scherp gezet om de best mogelijke scans te verzekeren.

Download de pdf!

Meer info: www.artec3d.com

Artec logo